Kaş İlkokulu

Vizyon: • Çağdaş bir Türkiye için yarınları yönetecek olan öğrencilerimizin sosyal ve kültürel gelişimi ile birlikte gerekli eğitim öğretim faaliyetlerini kazanabilecekleri bir ortam yaratmak ve sağlıklı bir nesil gelişimine katkıda bulunma; okulun tüm birimlerinde bir bütün halinde sevgi, saygı ve dayanışma Ortamının ağlanması; • Tüm paydaşların görev ve sorumluluklarının bilincinde olması ve oto kontrol sisteminin yerleştirilmesi • Kurum içerisinde ve dışarısında bütün bireylerin kendini ifade etmesinde Demokratik bir ortamın sağlanması • Öğrencilerin rahatça ders görebilecekleri ve teknolojiden yararlanan sınıfların sağlanması.

Misyon: Milli Eğitim Bakanlığının belirlediği amaçlar, Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda topluma örnek, yararlı bireyler yetiştirmek ve yaşamın her alanında bilime ve bilimdeki yeniliklere açık olmak..

Başarılar:

Saatler: 08.30-13.50
Isınma: SOBA
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0352 3964150

WEB - https://kocasinankasio.meb.k12.tr

Adres - Kaş Köyü Kocasinan / KAYSERİ

Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - OKULUMUZUN BULUNDUĞU YER BÜYÜKŞEHİR KANUNU İLİ MAHALLE KABUL EDİLMİŞTİR İÇME SUYU ŞEBEKESİ, KANALİZASYONU MEVCUTTUR.BELEDİYE OTOBÜSLERİ İLE ŞEHİR MERKEZİNE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.

Adres - Kaş Köyü Kocasinan / KAYSERİ

Ulaşım BELEDİYE OTOBÜSLERİ